Kizomba

Kizomba je afriška zvrst glasbe in plesa, ki se je pričel razvijati v osemdesetih letih prejšnjega stoletja v Angoli. Glasba je romantična, čutna, prepletena z afriškimi ritmi in elektronsko glasbo. Je zmes zouka, compe in sembe. Ples je umirjen, razvija zavedanje telesa v gibanju in prostoru. Še posebej pa razvija zavedanje in občutek za plesnega partnerja, saj se pleše zelo skupaj. Plesalci razvijajo občutek in smisel za vodenje, plesalke pa za sledenje. Tovrstno plesno znanje lahko zelo koristi pri učenju drugih plesnih zvrsti.

KIZOMBA – NAPREDNI

 Tečaj je namenjen vse plesalcem stopnje 1-2 in 2. Torej plešete tja do 1 leta. Dobro poznate vse osnovne figure. Spoznavali se bomo z bolj naprednimi kombinacijami, ki jih zlahka uporabite na plesišču. Poslušanje glasbe, ločevanje med stili ne sme biti več problem.

Cena v septembru: 30 eur

KIZOMBA – MASTER

 Tečaj je namenjen vsem plesalcem stopnje 2-3 in 3. Redno plešete od 1 leta naprej (samo preplesavanje na plesiščih brez tečajev ni sprejemljivo).Spoznavali se bomo s kompleksnejšimi kombinacijami, različnimi stili, poslušanje glasbe ne sme biti več problem.                                               Iz te skupine je možno nadaljevanje v show skupino.

Cena tečaja v septembru: 30 eur

Loading ..