O NAS

Smo prva šola salse v Sloveniji. Salsateca Dance School Ljubljana je bila ustanovljena leta 1997 v Starem Gleju. Smo pionirji s področja tega vročega plesa, ki je 18 let kasneje zasvojil že marsikoga.salsoteca

Smo podružnica plesne šole Salsateca London. Njen ustanovitelj Elder Sanchez skrbi, da tudi pri nas dosegamo svetovne standarde s področja salse. Zaradi tesnih vezi s tujino, lahko pri nas dobite tečaje na višjem nivoju. Smo zahtevni, smo perfekcionisti, smo optimisti ter glasniki novosti…

Smo ekipa ljudi, ki nam ples pomeni način življenja. Smo plesalci.

Verjamemo, da lahko naučimo plesati vsakogar. Verjamemo, da je ples najboljša zabava in način sprostitve.
Pridružite se naši plesni družini, ne bo vam žal.

 Že 22 let skrbimo, da se vzdržuje najvišja kakovost poučevanja. Naši inštruktorji so profesionalci, ki jih cenijo tudi v tujini. Poleg rednih tečajev v Salsateci gostujejo sami ter s svojimi skupinami na številnih festivalih po Evropi.
Zakaj v tujino, če pri nas dobite vse?!

Na vseh tečajih poučujemo z učiteljskim parom. Vsi učitelji imajo plesno predznanje iz različnih področji, zato nam na tečajih nikoli ni dolgčas.

 Zaradi želje po kakovosti, smo se odločili, da skupine omejimo na max 20 udeležencev. Tako se lahko naš učiteljski par resnično posveti vsakomur ter vam s tem omogoči hitrejše napredovanje.

SALSATECA DANCE SCHOOL LJUBLJANA
VEGOVA ULICA 8

1000 LJUBLJANA

 Veselimo se druženja z vami. Naj ples postane način življenja.

 Lepo vas pozdravlja ekipa Salsateca Dance School Ljubljana.

Loading ..