Boštjan

Boštjan je eden tistih, ki je “okužen” s salso. Svoj prvi plesni mambo je zaplesal v Palestri, leta 2004, Bostjanin kasneje ga je izpopolnil na tisoč in en način na različnih tečajih, festivalih in salsa zabavah.

Že od samega začetka je plesal v plesni skupini Caliente, s katero so nastopali na salsa festivalih in raznih prireditvah kot so Melodije morja in sonca, Miss Slovenije, Plesni coctail vikend na Rogli …

Leta 2005 je pričel z poučevanjem salse na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, in leta 2007 v plesni šoli Miki, sodeloval je s Jay Dance Studiom in se leta 2010 pridružil ekipi Salsoteca Dance School Ljubljana.

Zadnjih 5 let se spoznava s kizombo. Udeležil se je različnih delavnic doma in po tujini in se učil ob največjih imenih kot so Nelson Campos, Afro Latin Connection, Dani K, Joao N. Rocha, Albir, Petchu in Vanessa … Pri slednjih, je v letu 2013 tudi opravil Kizomba and Semba Teacher Training licenco. Je tudi voditelj prve skupine tečajnikov kizombe v Sloveniji, Kizomba Performance, ki nastopa tako doma kot v tujini na raznih festivalih.

Vabi vas da se mu pridružite na zabavnih salsa tečajih, kjer bo z vami delil svojo strast!

Loading ..